Slider starts with white and speedy movement on reenabling Tab in Chrome

phalancs's Avatar

phalancs

13 Dec, 2012 04:06 PM

First: I love it :)

I dont know what this is, but when I open my site in a tab everything is ok (Chrome, newest verison). So when I change to another Tab, then wait a minute and switch back to my site again, the area of the slider is blank and the slider hectically skips a few slides until it returns to normal behavior.

Why is that??

Thanx in advance! Heres the website: http://www.enym.com

  1. Support Staff 1 Posted by Dmytro Semenov on 14 Dec, 2012 11:25 PM

    Dmytro Semenov's Avatar

    Hi,

    This issue is caused by autoplay and CSS3 transitions, I, undortunately can't do anything with it as it's Chrome bug.

    Dmitry

  2. 2 Posted by phalancs on 17 Dec, 2012 02:27 PM

    phalancs's Avatar

    So if I disable autpoplay it might work properly? Or is it more a CSS setting? OR is there no way around, even if I dismiss some functionality?

  3. Support Staff 3 Posted by Dmytro Semenov on 18 Dec, 2012 07:50 PM

    Dmytro Semenov's Avatar

    If you disable autoplay - it'll work properly.

    Dmitry

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac