Slides often not showing up.

Jeremy's Avatar

Jeremy

28 Apr, 2021 08:34 AM

I have a slider built and slides after slide # 3 often do not load.

All thumbnails are present, but most of the time one of the slides (never the first, second or third) does not load in the slider container.

I don't have any console errors that would be relevant.

http://dev.coosguide.com/dev2/a-look-at-how-social-media-mobile-gam...

The init script I am using it from the template titled "gallery."

  1. Support Staff 1 Posted by Dmitry Semenov on 28 Apr, 2021 08:55 AM

    Dmitry Semenov's Avatar

    Hello,

    One of your plugins applies opacity:0 to slider images. Possibly, it's used for some kind of fading animation? Either find a way to disable it, or force opacity via CSS (for example, img.rsImg { opacity: 1 !important; }.

    conflicting style:

    body.td-animation-stack-type0 .td-animation-stack .entry-thumb, body.td-animation-stack-type0 .post img:not(.woocommerce-product-gallery img):not(.rs-pzimg), body.td-animation-stack-type0 .td-animation-stack .td-lazy-img {
        opacity: 0;
    }
    

    from file: http://dev.coosguide.com/dev2/wp-content/plugins/td-composer/legacy...

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac